Ingrediente:
- blat de pizza - jumatate de kg
- telemea 300 gr.
- branza de burduf 200 gr.
- smantana 200 ml.
- sapte oua
- o legatura de ceapa verde
- o legatura de marar verde
- o legatura de patrunjel verde
- sare si piper dupa preferinte
Modul de preparare:
Aluatul se prepara dupa reteta obisnuita pentru
aluatul de pizza, dupa care se intinde o foaie peste tava stropita cu apa. Amestecati branza de burduf cu telemea, doua oua, smintana, sare, piper si verdeata maruntita. Turnati amestecul peste aluat in care trebuie sa faceti intai 4 adancituri (in care se pun 4 oua sparte). Cele 3 oua ramase se bat dupa care se folosesc pentru a unge marginea foii facute brau dintr-o bucata de
aluat si se inroduce tava in cuptorul preincalzit unde se lasa sa se coaca la foc potrivit.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu